top of page

Mijn dagelijkse
haarliefde

 Elk mens is uniek met zijn/haar eigen verhaal, het is het waard om een boek te schrijven om verschillende redenen, je kennis, je ervaring, en je liefde delen, jezelf helen. 

Kortom mijn wens om een boek te schrijven heb ik werkelijkheid laten worden. Vaak genoeg visualiseerde ik mijn boek signeerdag ha.ha! Wie weet mag dat binnenkort realiteit worden?! 

Ik was als kind al gefascineerd van boeken, in een verhaal meegenomen worden waarin je visualisatie wordt geprikkeld in een magisch denkbeeld. 

Tot op de dag van vandaag leg ik standaard aan het begin van het nieuwe jaar een stapel boeken klaar die ik mij voorneem te gaan lezen, zo kan ik toch mijn doel betreft lezen ondanks de dagelijkse drukte bereiken. 

 

Ik heet je welkom in mijn dagelijkse haarliefde en neem je graag mee in mijn passie voor het haar en drive om elke dag een betere versie van mezelf te zijn. Tot de dag dat ik voor het laatst zal leven ervaar ik elke dag weer als nieuw en uitdagend om mezelf te verrijken en deze verrijking met anderen te delen. 

Liefs,  

Ismahan Obenali   

share your thoughts_png.png
laat hier je feedback achter
Zeer ontevredenEen beetje ontevredenBest tevredenTevredenErg tevreden

Bedankt voor het delen!

bottom of page