top of page
website png.png
website png.png
a coiffure 2024 Ismahan-112_edited.jpg

28 februari 2024

Binnenkort is het weer lente en wat is er dan heerlijker dan je haar een frisse kleurbehandeling te geven? Bij ons in de salon hebben we de nieuwste kleuringen van Insight, waarmee we een breed scala aan kleuren kunnen creëren.

 

Terwijl koperkleuren momenteel populair zijn, willen we toch de aandacht vestigen op de prachtige chocoladebruine tinten. Wist je dat we brown tinten in verschillende varianten kunnen maken, van koel tot warm?

Wil je voor het voorjaar een mooie chocoladebruine tint of een andere prachtige kleuring, grijze haartjes camoufleren, highlights, lowlights, een totale kleuring met of zonder kleureffecten? Het kan allemaal!

In de maand maart ontvang je 20% korting op een kleurcorrectie.

Kom langs in onze salon en laat ons je voorzien van een prachtige voorjaarskleur.

We zien je graag in onze salon!

social media post.jpg

Lieve dames,


Queens Hairstyling bestaat 13 December 2023 twintig jaar. Twintig jaar ondernemerschap komt wel even binnen bij mij. Hetgeen doen waar ik elke dag blij van word en dat al 20 jaar is een feestje waard. Het had niet gekund zonder jullie vertrouwen, liefde en geduld als wij weer eens te druk zijn om op korte termijn jullie in de agenda te zetten.


Dank voor sommige onder jullie die 20 jaar trouw aan Queens Hairstyling zijn, en uiteraard ieder die graag bij ons in de stoel zit. Queens hairstyling is in haar vakmanschap gegroeid en dit jaar verhuisd naar een droomlocatie.

 

Ook heb ik mijn liefde voor het haar bekroond met een boek schrijven die met trots is uitgegeven door niemand minder dan Paris/London books. Heb ik mijn doelen behaald? ik zeg vol trots JA! Heb ik meer doelen? Daar zeg ik weer zeker ja op...

 

2024 gaat Queens Hairstyling veel brengen.
Dat is wat ik op voorhand al voel aankomen.


Voor nu wil ik graag de maand december gebruiken om op allerlei manieren het 20 jarige jubileum van Queens Hairstyling te vieren. Vieren jullie deze mooie mijlpaal mee?


Ik zie jullie graag weer in onze stoel om het mooiste

haar voor jullie te realiseren.


Heel veel liefs
Ismahan

bottom of page